Προγράμματα - Προσφορές

 Μια σειρά από προγράμματα και προσφορές αποδεικνύουν ότι το καλό σέρβις και τα καλά ανταλλακτικά δεν χρειάζεται να είναι ακριβά.

ford lisikatos sm

  Επιλέξτε κάποιο απο τα παρακάτω εικονίδια για να μεταφερθείτε στις σελίδες των προσφορών / προγραμμάτων

Προσφορές σε Αξεσουάρ, εργασίες και ανταλλακτικά, θα βρείτε στο κύριο μενού επιλογών με τίτλο Προσφορές ανα Τύπο

 

 - Ford next


Ford Next
Για όλους εμάς στη Ford, προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη. Γι' αυτό το λόγο σκοπεύουμε πάντοτε στο να χτίζουμε και να διατηρούμε σχέσεις αξίας με τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Στα πλαίσια αυτά, και επειδή φροντίζουμε να ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη αυτή, δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης - αφοσίωσης πελατών "Ford Next".


Assistance

 
Οδική Βοήθεια Ford Assistance ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Τώρα με κάθε προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματός σας, σας παρέχεται δωρέαν Οδική Βοήθεια Πανευρωπαϊκής κάλυψης για ένα χρόνο. Η δωρεάν Οδική Βοήθεια είναι εφ΄ όρου ζωής......  περισσότερα                                                                ford assistance1---

Φροντίδα Ατυχήματος

Επιπλέον της δωρεάν Οδικής Βοήθειας, με κάθε πορογραμματισμένη συντήρηση του οχήματός σας, σας παρέχεται και δωρεάν Φροντίδα Ατυχήματος για ένα χρόνο.

Η δωρεάν Φροντίδα Ατυχήματος προσφέρεται εφ΄ όρου ζωής, εφόσον πραγματοποιείτε τη συντήρηση του οχήματός σας στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Ford. περισσότερα ....

 


 Eggiisi timisΕγγύηση καλύτερης τιμής

Σε ορισμένα σημεία του εξουσιοδοτημένου δικτύου της FORD θα σας προσφέρουν εγγύηση καλύτερης τιμής. Σε περίπτωση που βρείτε καλύτερη προσφορά για τη συγκεκριμένη εργασία και ανταλλακτικά, ο συνεργάτης, με βάση αυτή του τη δέσμευση, θα σας επιστρέψει τη διαφορά.

Για τους όρους αυτής της προσφοράς απευθυνθείτε στους αντίστοιχους συνεργάτες του δικτύου.

reception4 750x500 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον Επίσημο Επισκευαστή Ford-Δ. Λυσίκατος Τ: 210 4173400, E-mail: info(at)ford-lysikatos.gr, που συμμετέχει στα προγράμματα.