Αναζήτηση

Οροι Χρήσης

Δημοσκόπηση

Τί θέλετε απο το συνεργείο σας?
 

Εγγύηση Ford

 Στη Ford, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες εγγυήσεις.

 Τι περιλαμβάνει η εγγύηση Ford

Εγγύηση ford1Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγύησης Ford περιλαμβάνει τα εξής:
  • Για τα καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα από 3/1/2011 ισχύει 5 χρόνια εγγύηση Ford* (2 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων + 3 χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης Ford Protect* με ανώτατο όριο τα 100.000 χλμ.). 
  • Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα (εξαιρείται το Ranger) καλύπτονται από 2 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων και επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης εγγύησης Ford Protect* για 2 ή 3 χρόνια με ανώτατο όριο τα 80.000 χλμ. ή 100.000 χλμ., αντίστοιχα.
  • Το Ranger καλύπτεται από 3 χρόνια εγγύηση Ford* (2 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων + 1 χρόνο δώρεάν επέκταση εγγύησης Ford Protect* με ανώτατο όριο τα 100.000 χλμ.).
  • 2 χρόνια εγγύηση για τη βαφή του αμαξώματος για όλα τα μοντέλα Ford.
  • Εγγύηση προστασίας του αμαξώματος κατά της διάτρησης: Ranger για 6 χρόνια, Transit για 8 χρόνια, Transit Connect για 10 χρόνια και για 12 χρόνια για όλα τα υπόλοιπα μοντέλα.

*Κατεβάστε το εγχειρίδιο Ford Protect . Για οποιαδήποτε απορία σας, σχετικά με την εγγύηση Ford, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Δ. Λυσίκατος Τηλ: 210 4173400.


Οδική Βοήθεια

ford AssistanceFord Assistance

'Οταν αγοράζετε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, απολαμβάνετε την κάλυψη της Ford Assistance για τα 2 χρόνια της εργοστασιακής εγγύησης, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ευρώπη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ένα τηλεφώνημα και θα έρθει άμεσα βοήθεια, είτε χρειαστείτε δωρεάν επιτόπου επισκευή, ρυμούλκηση, αυτοκίνητο αντικατάστασης, κατάλυμα για διανυκτέρευση, βοήθεια για να φτάσετε στο σπίτι σας, είτε μια σειρά από άλλες πολύτιμες υπηρεσίες που θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις σας.