Απορίες για τα Αξεσουάρ Ford

Ford accessoriesΓιατί να αγοράσετε αξεσουάρ Ford; Τα αξεσουάρ μας είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα στο Ford σας και να το κάνουν να δείχνει ακόμα καλύτερο, σύμφωνα με το ταμπεραμέντο και την ιδιοσυγκρασία σας. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας για ιδανική προστασία.

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο 13-πινο και το 7-πινο ηλεκτρικό βύσμα του κοτσαδόρου; Το 7-πινο βύσμα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες συνδέσεις για την ασφαλή λειτουργία του υποχρεωτικού συστήματος φωτισμού του τρέιλερ. Το 13-πινο βύσμα περιλαμβάνει επιπλέον συνδέσεις για την τροφοδοσία των συσκευών και του ειδικού εξοπλισμού ενός τροχόσπιτου, όπως το ψυγείο, ο φωτισμός της καμπίνας, φόρτιση της μπαταρίας ηλεκτροδότησης και τα φώτα οπισθοπορείας. Τα ηλεκτρικά κιτ Ford κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος βλάβης στο ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου και να εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία του πρόσθετου εξοπλισμού.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της βάσης στην κολώνα A για το σύστημα πλοήγησης Garmin; Η βάση στην κολώνα A επιτρέπει την τοποθέτηση επιλεγμένων συστημάτων πλοήγησης Garmin (π.χ. nüvi760 & 765) χωρίς βεντούζα ή εμφανή καλώδια πάνω στο παρμπρίζ. Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε τη συσκευή ανάλογα με τη στάση οδήγησης που προτιμάτε, ώστε να μην εμποδίζει την ορατότητά σας κατά την οδήγηση. Πρόκειται για ένα σύστημα πλοήγησης κορυφαίας τεχνολογίας, μια λύση plug-and-play που μεταφέρεται εύκολα από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο. Η παροχή ρεύματος για τη φόρτιση και το σήμα TMC είναι ενσωματωμένα. Η βάση της κολώνας A έχει ελεγχθεί σε σύγκρουση και ικανοποιεί τις υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας της Ford. Τοποθετείται εκτός της πορείας που μπορεί να ακολουθήσει το κεφάλι, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει τραύματα σε περίπτωση σύγκρουσης.

Γιατί πρέπει να προτιμάτε προϊόντα με το σήμα της Ford; Χρησιμοποιούμε προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές με εμπειρία και εξειδίκευση που εγγυώνται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας (π.χ. Thule, Garmin και Britax/Römer).

Γιατί να αγοράσετε ζάντες ελαφρού κράματος Ford; Οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι τέσσερις επιπλέον πινελιές στο Ford σας. Όμορφες, επιβλητικές ή κομψές, η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά σχέδια και τα καλύτερα υλικά, σαγρέ, ασημί, γκρι ή χρωμιωμένες. Οι ζάντες αυτές δεν είναι μόνο θαυμάσιες σε εμφάνιση, όπως και όλα μας τα αξεσουάρ, αλλά κατασκευάζονται και σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ.

Τι είναι το "City Crash"; Το City Crash είναι μια μέθοδος ελέγχου που πιστοποιεί ότι ένα προϊόν ικανοποιεί τα πρότυπα ISO 11154 και DIN 75302. Ανάμεσα σε άλλα, περιλαμβάνει μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου με ταχύτητα τουλάχιστον 16 km/h. Οι δυνάμεις στις οποίες υποβάλλεται το αυτοκίνητο είναι τεράστιες και φτάνουν τα 8G. Για να περάσει τον έλεγχο, το προϊόν δεν πρέπει να αποσπαστεί από το αυτοκίνητο στο οποίο είναι τοποθετημένο.

Η Ford καταβάλλει συνεχώς προσπάθεια να βάζει την περιβαλλοντική της πολιτική και την πολιτική κοινωνικής ευθύνης της στον πυρήνα της εταιρικής της συμπεριφοράς. Διαθέσιμες εκθέσεις και αναφορές για όλους τους προμηθευτές μας, υπάρχουν σε κάθε στάδιο της κατασκευαστικής διαδικασίας (www.respect-inside.org).