Αναζήτηση

Οροι Χρήσης

Δημοσκόπηση

Τί θέλετε απο το συνεργείο σας?
 

Πώς θα έρθετε

Ford service Πειραιά - Δ. ΛυσίκατοςΤο συνεργείο μας βρίσκεται στην οδό Πύλης 4, (και 34ου Συντάγματος πεζικού), στον Πειραιά.

  Η εφαρμογή του χάρτη την οποία έχουμε ενσωματώσει, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη όχι μόνο για να βρείτε το συνεργείο μας, αλλά και για να πλοηγηθείτε και να βρείτε οποιαδήποτε διεύθυνση σας ενδιαφέρει. Οδηγίες χρήσης του χάρτη, θα βρείτε πιο κάτω.

 

 

 


Οδηγίες για την χρήση του χάρτη.

Η εφαρμογή του χάρτη την οποία έχουμε ενσωματώσει, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη όχι μόνο για να βρείτε το συνεργείο μας, αλλά και για να πλοηγηθείτε και να βρείτε οποιαδήποτε διεύθυνση σας ενδιαφέρει.

Μεγένθυνση/Σμίκρινση: Στην αριστερή πλευρά του χάρτη με τα +/-, μεγένθυνση και με διπλό "κλίκ".

Στο πεδίο "Είμαι Εδώ", δώστε την διεύθυνση που βρίσκεστε (Οδός, Αριθμός και απο το μενού, επιλέξτε την περιοχή) - Σημείο εκκίνησης.

  • π.χ: Εστω οτι είσαστε στην οδό "Παπαδιαμάντη", στον Αλιμο.

Στο πεδίο "Θέλω να φθάσω εδώ": Εισάγετε την διεύθυνση του προορισμού σας (Πύλης 4, Πειραιάς) - Σημείο προορισμού.

Επιλέξτε το πλήκτρο "Προβολή Διαδρομής" - Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο οποίο σας δίνει οδηγίες για την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε, αναλυτικά (στροφή με στροφή). Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση της διαδρομής σας στον χάρτη (στο επάνω μέρος της σελίδας "τικ" στην επιλογή "μεγάλος χάρτης" και φυσικά με την δυνατότητα να εκτυπώσετε αυτές τις οδηγίες για να τις πάρετε μαζί σας.